Senaste inläggen

Av Lars - 18 november 2009 18:16

Till svärmor du e bäst!!!! Klart det är dig han vill ha fast bara symboliskt det blir en stjärna om han får som han vill.


Jag kan börja med att förklara hur roligt vi har det på våra möten här hemma. Jag vill jätte gärna göra en tatuering utav(ett foto) på Snygge D på min vänstra skuldra (nära hjärtat) Men va tror ni den lille rackaren säger då NEJ.

ni som kommer ihåg vet säkert att det var mycket tjat ifrån mig när jag skulle göra hans namn på min arm till slut fick jag världens bästa 40 års present, Tillåtelse av honom och min ljuva fru som betalade.


Nu har han sagt att jag får göra en med han underbara ansikte om han får göra en stjärna på sin vad,

Absolut inga problem sa jag.

Okej säger han övertala mamma då och där är jag nu sedan ett halvår frugan säger nämligen nej och jag försöker övertala henne  att han kommer inte ångra sig om han gör det så tar han bort den etc , Återvändsgräd eller samansvärjning det  är bara dom som vet.

Kanske en blivande 50 års present vad vet väl jag


Regnet är väl inget att komentera så det sk--er vi i bara tycker att nu är det nog.


Fotboll på tv idag underbart kompisen kommer och tar en fotbollskväll med mig riktigt skoj.

Vi brukar sitta här hemma och myssa ihop när det är champions lige eller några anndra roliga matcher.


Ha det riktigt underbart heja sverigeANNONS
Av Lars - 17 november 2009 19:02

Tack min älskade syster för påhälsningen och även på tillbaka flashen på våran far puss på dig världens bästa syster.

Tack min super goa underbara svärmor för rådet älskar din ärlighet Det får bli ett foto på snygge D kanske på far också istället. problemet är bara att han vägrar mig göra det om inte han får göra en på vaden


Som ni läst tidigar i alla inlägg så om det regnar så  är Lars på fotbollsplanen denna höst. Alltså inget undantag igår. Underbart rolig tränning nu var huvud tränanren tilbaka i går efter ett par tränningers barnafödande (blev en liten fotbolls tös) Han är en otroligt duktig teknik trännare och det känns otroligt bra än så länge med honom.


Idag bar det iväg lite tidigare än vanligt. Min nya arbets kompis kom och hämtade mig 05,45 (06,10 är det ivanliga fall) och så mycket jobbigare det var hu jeda mig (stavar som jag tycker det låter i lönneberga) Är helt slut idag kan verkligen en halvtimme göra så mycket eller kan det vara beach vollyn ifrån igår som för övrigt är så fruktansvärt roligt

Tyvärr så var jag super kass igår hade inte full koll på alla mina armar och ben jo jag menar ALLA det kändes i mellan åt so det satt 7 ben och 10 armar som alla ville olika saker . Även idag känns det i alla armar och ben such men det är det värt så skoj så skoj.


Nä nu skall jag göra lite nytta i mitt virutella akvarium på facebook

Kram på er
ANNONS
Av Lars - 15 november 2009 15:22

Helt rätt svärmor städat blev det och det är riktigt gott efter åt.


Nu har det blivit färdig tränat för denna vecka . Ett trevligt inomhus pass med ca 15 killar alldeles perfekt inte för många och inte för lite.

Det blir även ett pass i morgon kväll men då är det utomhus träning som gäller. På torsdag bär det av till Borås på knalle cupen det är för A-laget men jag fick frågan om jag kunde ställa upp ni kan aldrig gissa vad jag svarade . JA klart jag gör hur kul e inte det då? Nu kommer ett flertal av våra 92or var med kanske ett par 93or också vi får se.


Jag fattar inte varför jag inte spelade fotboll när jag var liten tycker det är så skoj Kanske varit en Zlatan om jag fått börja med det Flört


Nä jag får nog njuta av att se alla utvecklas i vårat lag och det är en underbar grej det med.


  Tuffe viktor Visst e han Cool Min far hade han tattuerad på sin (tror) vänster underarm  och konstigt nog tänker jag på honom väldigt ofta. Vi hade bara en liten kontakt med varandra ett par år innan han dog. Men nu kan jag känna ett jätte stort tom rum  efter honom.

Har faktiskt tänkt att tattuera in tuffe viktor på min arm också.


Nu tror jag att jag skall sätta på tvn och se på em kvalet

puss och kram på er

Av Lars - 14 november 2009 10:14

Jag tackar både svärmor och fru för inläggen. kloka ord som vanligt.


Träningen igår blev en underbar kväll i 30sekundmeters blåst och lätt regn . Det är rätt konstigt med att göra något man tycker e kul tex fotboll i ös regn och blåst. Man åker ner till planen och tänker e det ingen frisk människa som kan ställa in denna träning nä då alla kommer och det är bara att köra efter 3 sek så glömer både spelare och vi av att det är super kasst väder och alla springer runt som om det var 30grader och sol ute. Först när klockan e slagen 19,00 och man samlar in koner bollar mm så längtar man hem igen rätt knepigt faktiskt.


Sitter just nu här och funderar på vilket jag skall börja med En ljuvlig promenad i ett grått men inte regnigt kungsbacka eller sätta fart på min släppandes städning vilket jag påbörjade i går lite lätt.


Min fru säger att det bästa man kan göra är att skriva ner + och - på olika saker så är det lätta att välja men då är risken stor att jag fastnar här i datorn igen. och nu får jag ta tag i saken och börjar med en lite men nagande god frukost sedan tar jag och städar av och tar en promenad låtter som en bra dag tycker jag


Ha det bäst

Av Lars - 13 november 2009 14:58

Nu har min näsa växt tre varv runt kungsbacka.

Jag fick väl inte städat som jag skröt med. nä då den dära attans dator slog sina tangenter i mig och ville inte släpa taget om mig fören frugan kommit hem då släppte den taget och lät mig stå här utan ett städat hem tur att hon e så förstående mitt lilla hjärta.


Vad det blev istället  jo det skall jag berätta nu .

Lars gör sig till och börjar att göra kungsbackas godaste köttfärs sås och spagethi smarigt.

SnyggeD`s(som svärmor säger:o) ) kompis kommer på besök och stolt kock som man e frågar om han e sugen på lite pasta Nä säger han åt nyss.

Jo det är klart du vill ha värdens goaste pasta säger jag och övertygar han om att han skall äta med oss.

Alla 4 sätter sig vid bordet alldeles sönder dreglandes (nu överdriver jag bara lite) och börjar äta jag tog en tugga och det var det värsta jag någonsin ätit det smakade järn vem  fan hade lagt i en plåt i maten undrade frugan tror det var något sådant hon sa jag kommer inte ihåg riktigt då jag börjat min färd under bordet för att göma mig skamsen.

Men det var inte så illa att äta goa smörgåsar med ost och kaviar i stället...


Nu skall jag slita mig loss ifrån tangentern och ta tag i åtminstånde damsugningen för kl 1630 bär det av till fotbolls planen och härlig träning sedan ham till frugans underbara tacos ett gott glas rött och sedan IDOL kvällen är räddad.


Ha det underbart alla ni e bäst


Ps jag ber om ursäkt för min stavning men det är inte lätt med en treårings kunskaper i en 42årings kropp.

Av Lars - 12 november 2009 16:32

Svärmor tack för ditt stöd. Självklart kommer vi och gör det lite ljusare i era fönster. Fråga är när det passar er /oss bäst, Tar upp det med jess så löser det sig.


Som sagt nu är det torsdag igen .

Det är något specielt med torsdagar känns nästan lite magiskt, Så nära helgen + att hela helgen är kvar, Någon som fattade vad jag menar??? knappt jag själv .

Jo så här är det  på fredagen kommer man hem (jag åker på träning) min älskade fru lagar mat, Vi äter en hyffsat sen middag ett gott glas röd vin sedan kan ingen av oss missa postkodmiljonären och idol ( vilket år det är i år nu finns det ingen kvar som man vill bli av med) kanske lite omgänge med någon vän sedan är det natten Such bara 2 dagar kvar . vaknar på lördag en go underbar stadspromenad hägrar, lite frukost och snart e det kväll igen plötsligt är det söndag kväll och ångesten  över att inte kunna sitta uppe hur länge vi vill  kommer rätt tidigt på kvällen.

Där för är torsdagen magisk, Som jag ser det har vi mycket kvar av helgen till en massa myssiga och roliga stunder.


Jag har också hur sjukt det än låter min lilla städ dag idag fy f-n va jobbigt att gå där och städa tänker nästa alla människor men ( okej hjärtat jag också ibland) tycker faktiskt att det är rätt gott.

På med stereon på en lagom nivå (fullt ös med anndra ord) eller om det är folk hemma i med musik i öronen via telefonen och bara tok kör det tar ca4-5 timmar sedan har man en ren lägenhet underbart .

vi har en att göra lista hemma (tack för den syrran:o(nä skojade bara) oxch i den har vi en massa saker som skall skötas under veckan blandanat städa jess försökte bytta bort den så alla skulle hjälpa till med det, Nä tror inte det va

Tycker det är skoj + att då vet jag vad som är gjort och vad som måste tas nästa gång . på tal om det så är det hög tid att sättaigång nu .

Ha en lika ljuvlig kväll som jag

Av Lars - 11 november 2009 16:11

Tack min kloka och goa svärmor för inlägget.


November such måste vara den värsta månaden på året. Jag lider med alla ni som jobbar inomhus och inte får se ljuset på dagarna . Tycker det är mörkt halva dagen om det nu räcker.

Varje dag (hitills i alla fall) är det grått och troligen regn.

Jag har ju tur som åtminstånde får gå ute och får lite ljus på mig.

Nä nu längtar jag till december. Lampor över allt stearin ljus tända var man än ser sedan sk--er jag i att det är julstress det är bra mysigt det också tänk att vända upp och ner på hemmet sedan ställa sig och göra skinka sätta på tv och spela uppesittar bingo tända en massa ljus över allt och slå upp en lite whisky (uppesittar whiskyn är en fin tradition) sedan bar njuta av att man e klar.


Tillbaka till nuet igen eller rättare sagt framtiden har fått ett litet bekymer eller litet och litet det är rätt stort för mig.

Vi skall som brukligt på julbord med firman med respektive. Den 12 december bär det av med en båttur i skärgården ( Älskade fru du fixar det ) Samma kväll är det lucia cupen  (inomhus hus cup i fotboll) .

Vi vann förra året och hoppas på ett likadant resultat i år,

Och jag som ni kanske vet älskar verkligen att titta på fotboll tänk er att sitta där i hallen en hel dag och förhoppnings viss en hel natt och bara se på fotboll .

Kontra en hel kväll med en massa roliga kompisar med trevliga frugor( så heter det nog inte va) och goer mat mycket mat och mat i rättan tid som jag tror min svärfar har sagt? (även nu har magen fått sitt spis nu skall läppen ha sin pris. han e bara så härlig)

hur lätt är det att välja mellan det? det får nog bli hjälp av jess eller inte kommer jag på hon gör nog vad som helst för att slippa åka båten vilket jag hoppas att hon gör så att hon blir av med sin ångest för båtar. nu blir det ännu värre such.

Sicka problem jag har här är det folk som svälter är jätte sjuka och jag tycker att jag har ett svårt val nä det blir vad det blir och det blir bra.


Puss och kram snart dags för julgran


Av Lars - 10 november 2009 11:15

Hallå alla där ute i cyberrymden.


Tänkte bara skriva ett par rader om allt och inget.


Börjar med att tacka alla underbara vänner jag har som alltid är så underbara love you all.

Men mest vill jag krama pussa tacka min/världens underbaraste son och hustru ni e bäst.


Har tänkt en hel del efter ett inlägg min underbara svärmor skrivit på sin blogg .


"Men varför lever inte människor mer som om att man måste ta vara på det man har när man har det, för det kan kanske komma dagar då saknaden gör sig påmind efter nära och kära och efter dem som älskar dem förbehållslöst.

Hallå, vi finns här, nu och än så länge, men inte alltid! "


Det är så klockrent sagt vi springer runt i ett ekorhjul och bara jagar och jagar efter vad då ?

Jag älskar att hålla på med fotbollen och glo på sport .Jag innser att man måste städa,laga mat,handla,stryka.tvätta,osv

Men mina nära och kära jag älskar dom mer än sport och att göra alla måsten


Har 2 underbara mostrar med ljuvliga barn 1morbror och Mormor som jag inte har kontakt med och det är skrämande

blev underbart glad när jag fick kontakt via mail med A denna ljuva mäniska men efter ett tag händer inget tänker på dom jätte ofta det tar 1 timme av mitt liv att åka dit men "tar det en annan gång kommer som en blixt från klarblå himmel på tre sekunder"


 varför tror man som svärmor säger att dom alltid kommer att vara här.

Nä jag e nog blåögd. Tack iallafall Svärmor du har gett mig en tankeställare kanske skall  prioritera på ett annat sätt.

Städa är nog inte så viktigt Flört


Nu till min ljuva son och hustru Fars dag mmmmm kommer hem ifrån far och svärfar ungefär 30 kg tyngre men belåten med det . Får en öl upphäld i vardags rummet av D och fotboll på tv:n sedan går J&D ut i köket och lagar en underbar middag med vin och levande ljus . Sedan villa jag ta disken ( Tycker själv att jag är världsmästare på det) D hjälper mig torka det jag inte vill ha i maskinen sedan pipper han in till vardagsrumet . När jag kommer in ser  jag en underbar god Whisky stå på min plats detta är livet tänker jag och fattar först inte själva överaskningen NYA WHISKY GLAS  jippi har letta efter sådan glas hur länge som helst har bara ett innan nu fick jag 6 st Glenfiddich glas

Tack ni e bäst älskar er.

Kyss

Mer som är roligt här är att vi på jobbet har börjat spela beach volly Fatta att det var jobbigt men så roligt hoppas bara att det inte dör ut och upphör.


Idag har jag tagit en komp dag eftersom att det regnar jag tillbringar dagen med att rensa i förådet underbart att få ordning på det katastrof området fick nästan stå på utsidan och byta om (Byter om till arbetskläder där)


Så nu tackar jag för mig

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se