Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

Rubrik saknas

Av Lars - 8 januari 2010 14:17

Vilken ljuvlig dag!


Började som vanligt dagen med ett par koppar kaffe och kollade igenom alla bloggar samtidigt som tv4 nyheterna var på.


Sedan en rask stadspromenad i det ljuvliga vädret -15 grader och solen var på väg att gå upp som ett vykort.

Hem Och ta hand om arbetskläders tvätt på måndag e det ju dags.

sedan städa av här hemma. Och jag har även hunnit att fixa allt jag behövde med uppdateringar av alla spelare i u-truppen . Helt ljuvligt känns det nu


Tror jag skall ta och glo på lite tv nu också


Puss på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 7 januari 2010 07:44

Tack Saynoo För det otroligt trevliga in lägget blev en otroligt bra dag. Tack Lollo Förförslaget men det är BARA jag som inte kan sova . Tack svärmor för titten och inlägget.  Jo Nu har SnyggeD fått inläggen vi var och hämtade dom i tisdags kl9....

Av Lars - 5 januari 2010 07:53

Godmorgon världens vackraste mäniskor.   Börjar bloggen med en lten reflektion.   Jag har ett mindre problem och det är sömnen kan inte sova riktigt Först veckan var jag vaken till sent på natten bara för att det var så gott att inte behöva...

Av Lars - 4 januari 2010 08:47

God morgon på er alla underbara läsare. Börjar dagen med att tacka syrran och svärmor för kommentarena och för att ni finns ni är guld värda. I går började fotbolls säsongen för mig och sonen. Egentligen börjar den inte förren nästa månda...

Av Lars - 2 januari 2010 16:03

Nytt år nya förhoppningar. Jag lovar att detta året skall det inte bli några löften om att sluta snusa,Träna mer( ja hjärtat man måste ha börjat träna för att träna mer   ) Jag skall heller inte sluta äta godis mm. Utan jag lovar att njuta ...

Av Lars - 31 december 2009 10:30

Nu är det slut på gamla tider nu kommer det bättre tider Framför allt är det dags för dig svärmor och svärfar att få bättre tider ni har inte haft ett friskt och njutnings fullt år men det hoppas jag att ni får nu.   Jag tycker att överlag så har...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se