Direktlänk till inlägg 5 januari 2010

upp och ner ner och upp galen gal i klockans top

Av Lars - 5 januari 2010 07:53

Godmorgon världens vackraste mäniskor.


Börjar bloggen med en lten reflektion.


Jag har ett mindre problem och det är sömnen kan inte sova riktigt

Först veckan var jag vaken till sent på natten bara för att det var så gott att inte behöva bry sig om tider. När vaknade jag då ? jo som vanligt innan 7.

Anndra veckan i säng sent och upp sent jätte gott men nästa natt blev det ännu svårare att somna ligger i sängen och försöker och försöker.

Detta Som ni säkert vet är min 3 vecka på semstern vad händer i Lars lilla huvud då?

Jo jag bestämer mig för att gå upp med hjärtateller iallafallnär hon går till jobbet 07,30. Nu måste jag väll kunna somna.


I säng vid 24 ligga och läsa sedan sova! To de nä ligger där och bara stirrar i luften som en tok. För lite fysisk aktivitet tror jag men detta är väl vad som e semester så det är ett angenämt problem.


Städningen blev nästa klar så när som kök hall och badrum kl var då 20,00 och hjärtat tyckte att det räckte.

En annan reflektion jag kom på nu när jag skriver detta är varför börjar jag alltid ifrån vårat sovrum och sparar dom jobbiga rumen till sist gör alltid så när jag stor städar aldrig när jag gör en vanlig städning konstigt.


Nu skall jag väcka snyggeD han skall vara på ortopeden och hämta inlägg idag


Kramar till er Lars

 
ANNONS
 
saynoo

saynoo

5 januari 2010 08:25

Godmorgon till dig,ha en toppen dag:)

http://hollywoodnews11.blogspot.com

 
Ingen bild

lollo

6 januari 2010 14:00

älskade lars ...ha massa sex på kvällen så somnar du jättegott...från en som vet hahahahha

 
Svärmor

Svärmor

6 januari 2010 18:27

Nu förstår jag varför du varit så flitig med att blogga...du har sysselsättningsproblem eller hur???...Och detta på toppen av dina sömnsvårigheter...illa va' de' värre va' de' värst *skratt*!
Hur som helst är jag tacksam som kan gå hit och mötas av ny information, och ibland också själv kunna lämna en liten kommentar.

Har snyggD fått sina/sitt inlägg och vad tycker han i så fall om dem/det?

Kramar i mängder till er alla tre!!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 8 januari 2010 14:17

Vilken ljuvlig dag!   Började som vanligt dagen med ett par koppar kaffe och kollade igenom alla bloggar samtidigt som tv4 nyheterna var på.   Sedan en rask stadspromenad i det ljuvliga vädret -15 grader och solen var på väg att gå upp som et...

Av Lars - 7 januari 2010 07:44

Tack Saynoo För det otroligt trevliga in lägget blev en otroligt bra dag. Tack Lollo Förförslaget men det är BARA jag som inte kan sova . Tack svärmor för titten och inlägget.  Jo Nu har SnyggeD fått inläggen vi var och hämtade dom i tisdags kl9....

Av Lars - 4 januari 2010 08:47

God morgon på er alla underbara läsare. Börjar dagen med att tacka syrran och svärmor för kommentarena och för att ni finns ni är guld värda. I går började fotbolls säsongen för mig och sonen. Egentligen börjar den inte förren nästa månda...

Av Lars - 2 januari 2010 16:03

Nytt år nya förhoppningar. Jag lovar att detta året skall det inte bli några löften om att sluta snusa,Träna mer( ja hjärtat man måste ha börjat träna för att träna mer   ) Jag skall heller inte sluta äta godis mm. Utan jag lovar att njuta ...

Av Lars - 31 december 2009 10:30

Nu är det slut på gamla tider nu kommer det bättre tider Framför allt är det dags för dig svärmor och svärfar att få bättre tider ni har inte haft ett friskt och njutnings fullt år men det hoppas jag att ni får nu.   Jag tycker att överlag så har...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se