Direktlänk till inlägg 2 januari 2010

nytt år nya löften

Av Lars - 2 januari 2010 16:03

Nytt år nya förhoppningar.


Jag lovar att detta året skall det inte bli några löften om att sluta snusa,Träna mer( ja hjärtat man måste ha börjat träna för att träna mer   ) Jag skall heller inte sluta äta godis mm.


Utan jag lovar att njuta av livet lite mer istället.

Troligen ta mer av mina underbara promenader,äta god mat dricka god dryck. Försöka att träffa mina vänner och släktingar lite oftare. uppleva mer fotboll  gärna åka till  England eller spanien och där se på en bra fotbolls match eller 2.

och framför allt tillbringa mer tid med hjärtat och sonen.

Med andra ord njuta av det jag älskar.


Dagen idag började med att det blev en lång god morgon prromenad kallt och soligt kan det bli bättre?


Sedan hem och äta lite frukost. titta lite på tv med en kopp kaffe.

Hjärtat planerar veckohandligen när en god vän dyker upp på en kopp kaffe.

sedan iväg och handla maten som går åt i veckan. nu skall jag börja lite smått  med matlagningen ta ett gott glas vin . sedan äta den underbart goda lasangen. efter det så blir det ett kortspel med hjärtat och ännu senare hoppas jag att den goda vännen dycker upp på en öl och en fotbolls match barca vs villareall


och detta är bara början på det nya året? krama på er alla


 
ANNONS
 
Ingen bild

Susanne

2 januari 2010 17:00

Njuta av livet, det kallar jag ett bra nyårslöfte!!! Tror jag hakar på det=)
Kram i massor

 
Svärmor

Svärmor

3 januari 2010 21:25

Håller med Susanne...det var inte några nyårslöften som du riskerar att bryta för det du beskriver är ju sådant som du verkligen vill och inte kan vara utan =D
Klokt av dig för du kommer att kunna skryta om att du har hållit alla dina nyårslöften...bra jobbat Lars!!!
Kram på dig och ha det bäst!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 8 januari 2010 14:17

Vilken ljuvlig dag!   Började som vanligt dagen med ett par koppar kaffe och kollade igenom alla bloggar samtidigt som tv4 nyheterna var på.   Sedan en rask stadspromenad i det ljuvliga vädret -15 grader och solen var på väg att gå upp som et...

Av Lars - 7 januari 2010 07:44

Tack Saynoo För det otroligt trevliga in lägget blev en otroligt bra dag. Tack Lollo Förförslaget men det är BARA jag som inte kan sova . Tack svärmor för titten och inlägget.  Jo Nu har SnyggeD fått inläggen vi var och hämtade dom i tisdags kl9....

Av Lars - 5 januari 2010 07:53

Godmorgon världens vackraste mäniskor.   Börjar bloggen med en lten reflektion.   Jag har ett mindre problem och det är sömnen kan inte sova riktigt Först veckan var jag vaken till sent på natten bara för att det var så gott att inte behöva...

Av Lars - 4 januari 2010 08:47

God morgon på er alla underbara läsare. Börjar dagen med att tacka syrran och svärmor för kommentarena och för att ni finns ni är guld värda. I går började fotbolls säsongen för mig och sonen. Egentligen börjar den inte förren nästa månda...

Av Lars - 31 december 2009 10:30

Nu är det slut på gamla tider nu kommer det bättre tider Framför allt är det dags för dig svärmor och svärfar att få bättre tider ni har inte haft ett friskt och njutnings fullt år men det hoppas jag att ni får nu.   Jag tycker att överlag så har...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se