Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Gott nytt år ( måste bli den vanligaste överskriften idag)

Av Lars - 31 december 2009 10:30

Nu är det slut på gamla tider nu kommer det bättre tider Framför allt är det dags för dig svärmor och svärfar att få bättre tider ni har inte haft ett friskt och njutnings fullt år men det hoppas jag att ni får nu.


Jag tycker att överlag så har mitt år varit bra. Förutom bilen som pajade i  början av året och diskmaskinen i slutet  


Idag tänkte jag bara lägga ut bilderna som hjärtat lovat på sin blogg att jag skulle göra


  Sjunket skepp på döda skeppens kaj som svärfar lärde mig att det heter tänk va lite jag kunat om jag inte haft er två Kan det vara gatenhjelms skepp tro.

 


Läppstiftet.


 


Båtparad på döda skeppens kaj.


 


En eloge till hjärtat för idèn till motivet


  En bild på ett jobb som vi gör i onsala som hjärtat tog i går.


Nu planerar jag en lång promenad i det underbara vädret jag önskar er ett underbart år tusen ton kramar på er alla .ett extra ton med kramar och tack för att ni finns till syster yster och svågern

 
ANNONS
 
Ingen bild

Susanne

31 december 2009 16:19

Gott slut & gott nytt år goa du! Underbara och snygga bilder, jag e' impad.
Kram

 
Svärmor

Svärmor

31 december 2009 17:29

Käre Lars!
Tack för din önskan om ett bättre år för "de döda vraken i skogen" =D
Tack också för den fina bildkavalkaden vid "de döda skeppens kaj" och andra motiv.
Sedan vet jag inte om jag ska tacka eller ej för iPoden...jo, det är klart jag tackar...för att jag nu fått heltidssysselsättning med att komma underfund med att sköta den...jag har dock bestämt att skynda långsamt...som om jag skulle kunna annat *skratt*...så därför är mitt motto att lära mig minst en funktion om dagen. "Rom byggdes som bekant inte på en dag" *S*.
Gott slut & Gott Nytt År !!!
Nyårskramar!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 8 januari 2010 14:17

Vilken ljuvlig dag!   Började som vanligt dagen med ett par koppar kaffe och kollade igenom alla bloggar samtidigt som tv4 nyheterna var på.   Sedan en rask stadspromenad i det ljuvliga vädret -15 grader och solen var på väg att gå upp som et...

Av Lars - 7 januari 2010 07:44

Tack Saynoo För det otroligt trevliga in lägget blev en otroligt bra dag. Tack Lollo Förförslaget men det är BARA jag som inte kan sova . Tack svärmor för titten och inlägget.  Jo Nu har SnyggeD fått inläggen vi var och hämtade dom i tisdags kl9....

Av Lars - 5 januari 2010 07:53

Godmorgon världens vackraste mäniskor.   Börjar bloggen med en lten reflektion.   Jag har ett mindre problem och det är sömnen kan inte sova riktigt Först veckan var jag vaken till sent på natten bara för att det var så gott att inte behöva...

Av Lars - 4 januari 2010 08:47

God morgon på er alla underbara läsare. Börjar dagen med att tacka syrran och svärmor för kommentarena och för att ni finns ni är guld värda. I går började fotbolls säsongen för mig och sonen. Egentligen börjar den inte förren nästa månda...

Av Lars - 2 januari 2010 16:03

Nytt år nya förhoppningar. Jag lovar att detta året skall det inte bli några löften om att sluta snusa,Träna mer( ja hjärtat man måste ha börjat träna för att träna mer   ) Jag skall heller inte sluta äta godis mm. Utan jag lovar att njuta ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se