Direktlänk till inlägg 21 december 2009

Snö och julklappar

Av Lars - 21 december 2009 16:15

Tack svärmor och stina För inläggen Alltid roligt att få se nya ansikten ( hur tänkte jag där vet ju inte hur du ser ut ) Men det är trevligt med alla inlägg man får.


Sista arbetsdagen på tre långa lungna goa underbara osv veckor shit va gott . Känner att jag e i behov av det.


Dagen idag har bestått av snöröjning då det äntligen kommit snö hit till kungsbacka också. Lätt fin snö men va jobbigt det är änndå vi han skottar hela Chalmers entrér och trappor det är en hel del att springa i .

Har avsagt mig jouren tycker jag har taskig rygg och axlar så det är inte värt det men på dag tid ställler man ju upp så lite gymnastik blir det ju änndå.


Nu är det väldigt nära till det är dagen D tänkte åka och köpa julklappar i morgon till hjärtat blir det en Nä du hjärtat du får allt vänta till julaftonen för att få reda på vad det blir. Tror ni som jag att det bara är jag som skall ut imorgon ? eller på onsdag då det är dags för inköp av jul maten . Rädda lars vill ju inte att maten skall bli gammal så man måste ju köpa den i sista stunden om det nu finns någon kvar då.


Nu skall jag se hur det går för snyggingen i köket

puss på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 8 januari 2010 14:17

Vilken ljuvlig dag!   Började som vanligt dagen med ett par koppar kaffe och kollade igenom alla bloggar samtidigt som tv4 nyheterna var på.   Sedan en rask stadspromenad i det ljuvliga vädret -15 grader och solen var på väg att gå upp som et...

Av Lars - 7 januari 2010 07:44

Tack Saynoo För det otroligt trevliga in lägget blev en otroligt bra dag. Tack Lollo Förförslaget men det är BARA jag som inte kan sova . Tack svärmor för titten och inlägget.  Jo Nu har SnyggeD fått inläggen vi var och hämtade dom i tisdags kl9....

Av Lars - 5 januari 2010 07:53

Godmorgon världens vackraste mäniskor.   Börjar bloggen med en lten reflektion.   Jag har ett mindre problem och det är sömnen kan inte sova riktigt Först veckan var jag vaken till sent på natten bara för att det var så gott att inte behöva...

Av Lars - 4 januari 2010 08:47

God morgon på er alla underbara läsare. Börjar dagen med att tacka syrran och svärmor för kommentarena och för att ni finns ni är guld värda. I går började fotbolls säsongen för mig och sonen. Egentligen börjar den inte förren nästa månda...

Av Lars - 2 januari 2010 16:03

Nytt år nya förhoppningar. Jag lovar att detta året skall det inte bli några löften om att sluta snusa,Träna mer( ja hjärtat man måste ha börjat träna för att träna mer   ) Jag skall heller inte sluta äta godis mm. Utan jag lovar att njuta ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se