Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Janssons Frestelse

Av Lars - 17 december 2009 12:15

Hu je da mig idag har det inte varit kallt det har varit svin kallt.

Är ute på öckerö och jobbar alldeles vid havet, vackert en go sommar dag men idag var det sjukt kallt. En vind på 14sekundmeter och minus 7-8 grader = väldigt kallt brr.

Nu var vi så smarta att vi tog ut en ledig dag istället och åkte hem mycket bättre.


i kväll är vi bort bjudna på en glögg kväll en bra idè tycker. jag finns det något mer lockande än varm go glögg när det är kallt?


Nu är bara 7 dagar kvar tills det är dags för go mat, Kalle anka mer go mat lite paket och sedan lite natta mat.


Ha det ljuvligt och dröm sött om janssons frestelse.

  
ANNONS
 
Svärmor

Svärmor

17 december 2009 18:28

Förståndigt av er att "skita" i jobbet en dag som denna =D

Förstår du hur frestad jag blir när jag ser din underbara Jansson ??? Inte kan jag drömma sött...jag kan inte ens somna *skratt*.

Ha nu en trevlig glöggafton och kram på dig !!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

 
Svärmor

Svärmor

17 december 2009 18:46

Jag kom tillbaka fortare än kvickt...tyckte du hade en fräck väderpresentation på din blogg så nu har jag en jag me'...vaddå "härmelisa" jag ??!??!
Kram igen!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

 
stina

stina

19 december 2009 20:22

Kan tänka mig att det var svinkallt där ute vid havet! Glad att jag inte bor där.

http://enkelstina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 8 januari 2010 14:17

Vilken ljuvlig dag!   Började som vanligt dagen med ett par koppar kaffe och kollade igenom alla bloggar samtidigt som tv4 nyheterna var på.   Sedan en rask stadspromenad i det ljuvliga vädret -15 grader och solen var på väg att gå upp som et...

Av Lars - 7 januari 2010 07:44

Tack Saynoo För det otroligt trevliga in lägget blev en otroligt bra dag. Tack Lollo Förförslaget men det är BARA jag som inte kan sova . Tack svärmor för titten och inlägget.  Jo Nu har SnyggeD fått inläggen vi var och hämtade dom i tisdags kl9....

Av Lars - 5 januari 2010 07:53

Godmorgon världens vackraste mäniskor.   Börjar bloggen med en lten reflektion.   Jag har ett mindre problem och det är sömnen kan inte sova riktigt Först veckan var jag vaken till sent på natten bara för att det var så gott att inte behöva...

Av Lars - 4 januari 2010 08:47

God morgon på er alla underbara läsare. Börjar dagen med att tacka syrran och svärmor för kommentarena och för att ni finns ni är guld värda. I går började fotbolls säsongen för mig och sonen. Egentligen börjar den inte förren nästa månda...

Av Lars - 2 januari 2010 16:03

Nytt år nya förhoppningar. Jag lovar att detta året skall det inte bli några löften om att sluta snusa,Träna mer( ja hjärtat man måste ha börjat träna för att träna mer   ) Jag skall heller inte sluta äta godis mm. Utan jag lovar att njuta ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se