Direktlänk till inlägg 13 december 2009

Så var det gjort

Av Lars - 13 december 2009 10:59

Svärmor jag lider med dig. Vet hur snabbt det blir kallt när elementen stängs av.


Nu var det gjort den stora roliga underbara kväll jag längtat efter tog slut ca 2 timmar för tidigt.

Killarna gjorde en okej första match med en vinst mot onsala nu var detta ett 94 lag så det var inga störe problem .

Tyvärr tar killarna med sig den matchen i benen till nästa match mot Lerkil som vi slog i finlen förra året och det blir som ni förstår en förlust SnyggeD får göra enda målet.

Ett långt uppehåll och det är dags för match igen. Fjärås står för motståndet vi gör en okej match men inte mer förlorar med 1-0. Det tråkiga är att vi är normalt så mycket bättre än vad vi presterade idag such tycker synd om killarna idag.

men det är ju så i idroten ibland vinner man och i bland förlorar man.


Dagen idag består av en körning till onsala med sonen sedan skall vi strosa på kungsmässan, tänkte åka en sväng till världens bästa syster  och svåger.

Sedan kommer dagens höjdpunkt svärmors höstgryta. hujeda mig va gott det är

Avslutar troligen kvällen med en god kopp glögg och pepparkakor


Ha en go dag/kväll

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 8 januari 2010 14:17

Vilken ljuvlig dag!   Började som vanligt dagen med ett par koppar kaffe och kollade igenom alla bloggar samtidigt som tv4 nyheterna var på.   Sedan en rask stadspromenad i det ljuvliga vädret -15 grader och solen var på väg att gå upp som et...

Av Lars - 7 januari 2010 07:44

Tack Saynoo För det otroligt trevliga in lägget blev en otroligt bra dag. Tack Lollo Förförslaget men det är BARA jag som inte kan sova . Tack svärmor för titten och inlägget.  Jo Nu har SnyggeD fått inläggen vi var och hämtade dom i tisdags kl9....

Av Lars - 5 januari 2010 07:53

Godmorgon världens vackraste mäniskor.   Börjar bloggen med en lten reflektion.   Jag har ett mindre problem och det är sömnen kan inte sova riktigt Först veckan var jag vaken till sent på natten bara för att det var så gott att inte behöva...

Av Lars - 4 januari 2010 08:47

God morgon på er alla underbara läsare. Börjar dagen med att tacka syrran och svärmor för kommentarena och för att ni finns ni är guld värda. I går började fotbolls säsongen för mig och sonen. Egentligen börjar den inte förren nästa månda...

Av Lars - 2 januari 2010 16:03

Nytt år nya förhoppningar. Jag lovar att detta året skall det inte bli några löften om att sluta snusa,Träna mer( ja hjärtat man måste ha börjat träna för att träna mer   ) Jag skall heller inte sluta äta godis mm. Utan jag lovar att njuta ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se