Alla inlägg under januari 2009

Av Lars - 5 januari 2009 10:27

Nu skall vi ta och testa detta . On ni kommer att läsa detta vill jag bara varna er Jag e super kass på att stava sätta punkter osv ha överseende med detta snälla.

 Har en kompis Lollo som har lagt in bilder på mig och lite inlägg osv . Tänkte kanske e en bra grej att föröka skriva av sig liten. så nu börjar jag med det också.

Är en glad kille i från Kungsbacka som trivs med livet Älskar sport ,gå ut och ta promenader, min familj e nr 1 för mig . Nu vet ni lite om mig

Till dagen nu Vaknar rätt sent aldeles själv Danne e hos någon kompis Jess har åkt till jobbet sovit ganska kasst kom hem sent efter att jag åkt med en kompis till jönköping i går på dagen och tittat på p93 handboll hela dagen och kvällen . När jag kommer hem sover Jess och danne e borta som vanligt är hans tele död ( Laddar den aldeles för sällan)  ringer hans kompis som vanligt och får tag på han dom skall sova hos en annan kile och skall åka mope dit e ni goà eller 13 minus kl 23,30 tror inte det va det blir att ta på sig igen och skrapa rutorna på jess bil och köra dom . hem frusen och försöka sova na så där gick det . nog om det


idag skall jag först gå ut och ta min 5,5 kilometrare . sedan städa sedan blir det nog tappa upp ett bad sätta fram ett gls vin på badkars kanten tända lite ljus till jess 0ch laga en god midagg tilloss .

Tidigare månad - Senare månad
Skapa flashcards