Alla inlägg under januari 2009

Av Lars - 13 januari 2009 16:25

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här i bloggen så det är dags nu .

Brottningen i söndags gick kanon , Det var ett pass utan dess like tror nog att jag klarat en kvart inte mer och då är jag seriös .

Killarna var helt slut körda.


Måndag och  upp kl06,00 puh det var inte lätt att somna dagen innan låg och läste till kl var efter 1. Det blev en lugn dag på jobbet vi håller på att flytta kontoret till nya lokaler så jag och min arbets kompis (som är en gammal snickare som vi hyr in) har gått där och snickrat .flyttat. osv hoppas att vi är där denna veckan det är ju gott med en mjuk start . hem och o väg på träning

Det var inte många killar som inte jämrade sig när dom skulle börja springa efter bollar . Dom hade grym träningsverk


Och så är vi här tisdag . Som vanligt kl 06,00 och iväg Nu blev det inte bara att "glida" på kontoret utan jag fick åka på ett par läckage men men det är ju det som är mitt jobb.

Sitter nu här och skall komma igång med att ta bort julen det är ju knut dagen idag . Hoppas sommaren är här snart :o) 

Av Lars - 11 januari 2009 11:15

god morgon .

Nu börjar det igen fixa sin mat låda, sätt larmet osv har lite ågren faktiskt har varit riktigt gott att vara hemma så här länge.

(Bilderna som jag bifogat idag är ifrån mitt jobb jobbar som takläggare. nr 1 är på p däcket i Landvettter. Nr2 är ett hus i Onsala)

Är en kille som nästan aldrig tagit semester innan började för 2 år sedan med att ta 3 veckor på raken på sommaren det var ljuvligt.

passade på att renovera vårt kök nu bor vi i lägenhet så det är bara tapeter målning nya möbler och sådant så det gick ganska fort

kanon gott.

Denna sommar tog jag 4 veckor först 1 på cup i gotland med fotbollen . sedan 3 med familjen i lugn och ro. börjar nog bli gammal och sliten :o)


Idag tjuvstartade jag larmklockan 08,00 var sugen på lite handboll . åkte med en kompis till aranäshallen och tittade på aranäs p93 ( Min son spelade där tills för 2 år sedan tråkigt nog slutade han) Det blev förlust med ett mål annars riktigt rolig handboll.


Idag kommer lollo och dick hem och tar tillbaka sina hundar dom har varit så snälla.

Idag gäller det brottningsträning vi skall låta killarna ha det som uppbyggnads träning i nästan 2 månader på söndagar.


Ha det gott idag och ta hand om er

carpe diem

  

Av Lars - 10 januari 2009 18:51

Mätt och belåten sätter jag mig här snabbt innan Jess favorit program börjar postkod miljonären hon bara älskar kunskaps spel/program.

har själv ett par "lotter" väntar bara på att kim eller Magdalena skall dyka upp med lite pengar.

Igår blev det middag som utlovat hos "Trännaren" Kyckling och sallad och smariga kex med ost bricka gott gott gottigottgott blev också ett par glas vin och ett parti kort.

det har varit en riktig slappar dag idag ifrån min sida 2 små promenader och vecko handlingen är vad min kropp orkat med.

Får se om den funkar bättre i morgon


Nu tackar jag för mig Lycka till alla med lotter i kväll  

Av Lars - 9 januari 2009 13:50

Nu har jag gjort det jag skulle gjort i går städat.

Min ritual är att gör det på torsdagar det är ju gott att ha det gjort till helgen men jag var så lat igår att jag orkade inte det.

Det är fruktansvärt tråkigt innan man kommer i gång .Men på med lite hårdrock på hög volym fram med städ grejerna och det kan vara rätt skoj. (Nä jag e inte sjuk) Kanske lite knäpp bara.

Nu blev jag stör i mitt bloggande av en av mina tränar kolleger vi har tagit en fika och pratat fotboll, livets allvar, och en massa skräp väldigt trevligt.

Han ville att vi  skall komma hem på middag och ett par glas vin ikväll får se hur det blir pratade med jess och hon var rätt trött i dag .

en kul grej med vårt samtal var att vi fick reda på att en kille i laget har fått chansen att åka till halmstad och provspela för hallandslaget go henke go. Vi har en kille som varit där och spelat ett tag nu och det går jätte bra för honom.


Mina promenader har det inte blivit något av det ät lite svårt med hundarna dom vill inte gå i koppel så det blir lite kortare promenadermen det funkar ju ändå


Satt och tittade på tv4 i går barn med vapen eller eller något sådant hette det , Det var det värsta jag sett ( Efter anorexia programmet Som jag så i förgår) En 6 åring som går i vapen skola e det normala föräldrar som vill det nä tror inte det eller ?

Nu skall jag ta hundarna på en mindre promenad igen Ha det underbart.


Av Lars - 8 januari 2009 15:24

Så Här ljuvligt är det när jag tar min promenad .

Av Lars - 8 januari 2009 15:22

Nu hamnade jag här igen kom på att jag måste ju visa er dom underbara hundarna vi passar Alice och lisa Alice är mamma till Lisa e dom inte underbara

Av Lars - 8 januari 2009 10:36

Nu blir jag trött . Suttit och skrivit hur mycket och hur länge som helst och skall lägga till en bild ... fattar nu att man skall spara texten INNAN man vellar med annat okej jag börjar om nu ....


Dag i går startade underbart med en underbar promenad i kyla och solsken det är nästan så jag blev religiös jag bar älskar soliga kalla dagar och en promenad kan det bli bättre?

Kommer hem och skall skriva lite i bloggen skall bara leta efter några kort att visa för er .

Hamnar i ett myller av bilder och kan inte slita mig allt som hänt sedan 2003 ligger i denna dator resten i en annan och det var väl tur i och försig jag blev fast med ett stort leende på mina läppar va tiden går.

Här satt jag och glömde tid och rum då en av mina  tränar kolleger ringer ( vet inte om jag sagt det men jag är hjälp tränare Eller vattenblandare åt min sons lag tölö-utrupp)vi hade bestämt att ta en kopp kaffe på dagen men han ville att vi skulle ta en lunch med en av dom anndra tränarna .

Sagt och gjort snabbt in i duschen och sedan iväg sitter och njuter av fotbolls snack då telefonen ringer" hallå det är Mikael ifrån verkstaden " hej på dig säger jag " jo det är så att servopumpen påbilen rasat" jaha och det innebär ekonomiskt tror du ? " Ja räkna med ca 13000 " Jag höll på att sätta fisk benen i halsen 13000 på en 3,5 år gammal bil om rullat 5000 mil e du go eller det måste gå på garanti eller något " nä testa att ta det på försäkringsbolaget" det var det trevliga lunch mötet det ...


Hem kastar mig på telefonen sitter och blir kopplad och omkopplad i nästan en timme när jag får pratat med en kille på försäkringsbolaget som ger mig lite hoppfult ja vi tar det troligen jihah plötsligt känns ca 3500 som inget ting.


Lättad ringer jag Jess och berättar hon blir också nöjd.

Tar och gör mig i ordning det är dags för träning med fotbollen kör ner danne och stannar en lite stund och går igenom lite med staben om kvällen. åker och hämtar ekonomiansvarige och handlar inför mötet på kvällen.

Vi brer 140 mackor tar fram 40 kexchoklad blandar saft kokar kaffe killarna kommer och det tar ca 10 min och tabberaset är ett faktum such så mycket slit och så snabbt tomt.

Killarna får prova nya träningskläder snygga som tusan.

kommer hem ca21,00 planar ut i soffan och pratat lite med Jess om våran dag . Sitter kvar efter att hon lagt sig och tittar på barn med anorexia fy f-n säger jag bara vilket helvete dom har varför skall det vara så vems ideal är det att vara smal jag fattar inte det jag vet inte någon kille som skulle vilja ha en fru/Flickvän som är utmärglad . men vad vet jag jag tycker inte om det i allafall men som tur är så är vi olika tror det finns någon för oss alla .


Nu har vi fått 2 st underbara hundar att passa tills på söndag skall ta med dom på en promenad . kram på er

Av Lars - 6 januari 2009 17:29

Middagen igår blev bra en underbar fläskfilè som jag tagit receptet på tasteline och ändrat lite på. Jag e på tal om mat sedan något år tillbaka jätte intreserad av matlagning . när jag och min fru träffades för 20 år sedan (Jan89) kunde jag knappt koka vatten . vid ett tillfälle bad jess om lite hjälp jag fick äran och göra lite påssås hur svårt kan det var tänkte jag och misslyckas totalt sedan dess har Jag tyckt att det är bättre jag gör något annat . Men sedan ett par år sedan har jag fattat charmen med att laga mat det är grymt roligt . 

Efter maten blev det lite kortspel med frugan och ett par kompisar trevligt som vanligt .

Dagen i dag började med ett världs rekord jag slog min runda med 10 min jag har sedan ett tag börjat att gå en specielrunda som vi kallar stads promenaden den är 5,5 kilometer lång . jag e otränad som en jag vet inte vad men blir trött av att gå till bilen typ. så jag e riktigt stolt har bestämt mig att jag skall försöka att gå en sväng varje ledig dag ,

på tal det hur i he---e skall man kunna börja jobba nästa vecka igen har varit hemma och bara njutit snart i 3 veckor klart som min alltid inteligenta fru skulle sagt nu vad hade alternativet varit och då känns det bättre att gå till jobbet igen ( du e bäst hjärtat) .

När jag var ute och gick blev jag påmind om att det var 13dags cupen idag snabbt hem och ducha sedan blev det fotboll tills nu riktigt kul.

nu är jess och kör på friskis har också testat det klara inte hålla takten till gubben noak hur skall man då klara att snurra ben och armar i 390 knutar nä inget för mig .


Såg på min besöks statestik att det varit folk och läst min sida kul synd bara man inte vet vad ni tycker. puss och kram julgran

Ovido - Quiz & Flashcards